28 mei 2015 - Nieuwe release applicatie FB Bestelaanvragen (OTA)

Inkoop verbetert bestelapplicatie

Sinds augustus 2014 kunnen bestelaanvragen via de webapplicatie FB Bestelaanvragen worden ingediend. Naar aanleiding van de implementatie zijn veel wensen naar voren gekomen. De afdeling Inkoop biedt nu een nieuwe versie aan waarin de goedkeuring van OTA’s (Opdracht tot Aanschaf formulieren) flexibeler ingericht kan worden.

Klanten kunnen sinds de zomer vorig jaar OTA’s via de webapplicatie FB Bestelaanvragen invullen en indienen. Na de implementatie zijn alle nieuwe wensen geïnventariseerd en samen met ICTS geanalyseerd. Met deze nieuwe release van de applicatie zijn veel gehoorde wensen voor het goedkeuringstraject van OTA’s gerealiseerd.

Budgethouders hebben nu meer mogelijkheden om de goedkeuringsworkflow op maat in te richten. Ze kunnen mandaten voor de goedkeuring van OTA’s verlenen:

·

aan één of meerdere personen,

·

vanaf of tot een bepaald bedrag,

·

voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld bij vakantie).

Benieuwd naar de applicatie en haar nieuwe mogelijkheden? Op de website van de afdeling Inkoop kunt u alle informatie over de nieuwe release vinden. Let op, de applicatie kan voorlopig nog niet gebruikt worden voor chemicaliën die geregistreerd moeten worden.

Op basis van het advies van Financial Audit is vastgesteld dat het gebruik van de applicatie per 1 oktober 2015 verplicht zal zijn. De afdeling Inkoop zal daarom vanaf heden, waar nodig, klanten benaderen en ondersteunen bij de implementatie van de applicatie.

Mocht u nu nadere informatie nodig hebben of vragen hierover hebben, neem dan contact op met Natacha Naumann of Hilda Emmerich van de afdeling Inkoop.