4 juni 2013 - Eerste leveranciersdag

Op 4 juni organiseerde de afdeling Inkoop haar eerste leveranciersdag. Deze dag was bedoeld om de belangrijkste leveranciers van de Universiteit Twente nader kennis te laten maken met de inkoopfunctie binnen de Universiteit Twente en tevens te informeren over de belangrijkste ontwikkelingen.

De middag begon met een presentatie van Kees van Ast (vice-voorzitter van het College van Bestuur) over de Universiteit Twente in het algemeen, maar ook over de ontwikkelingen die invloed hebben op de universiteit. Daarna gaf David Korringa (directeur Facilitair Bedrijf) een presentatie over het Facilitair Bedrijf, gevolgd door een presentatie van Geert Jan Westhof (manager Inkoop) over de afdeling Inkoop. Na een korte pauze werd de middag hervat met een presentatie over de nieuwste ontwikkelingen binnen inkoop door Jan Telgen, hoogleraar Inkoopmanagement aan de Universiteit Twente.

Hierna was er de keuze voor een rondleiding door het Nanolab of het ECTM (Experimental Centre for Technical Medicine), waarbij er ook meer mogelijkheden waren om nader kennis met elkaar te maken. De middag werd afgesloten met een borrel en een hapje.

We kunnen terug kijken op een uitermate geslaagde eerste leveranciersdag van de afdeling Inkoop, die professioneel aan elkaar gepraat werd door René Belt.

Hieronder kunnen enkele foto’s gevonden worden van de leveranciersdag en de presentaties van René Belt, Kees van Ast, Geert Jan Westhof en Jan Telgen. Helaas kon de presentatie van David Korringa (FB) niet geüpload worden omdat deze presentatie in Prezi is gemaakt. Mocht u er toch behoefte aan hebben om deze presentatie na te lezen, neem dan contact op met het secretariaat.

§

Foto’s

§

Presentaties