Schoonmaak

Voor het schoonmaakonderhoud van de UT-gebouwen heeft de UT, na een Europese aanbesteding in 2014, wederom een contract afgesloten met Asito. Het contract is een resultaatgericht contract. Per ruimtecategorie zijn de kwaliteitseisen (reinheidseisen) vastgesteld. Het schoonmaakbedrijf is verplicht de gecontracteerde kwaliteit te leveren. Hoe het resultaat bereikt wordt, is de verantwoordelijkheid van de leverancier. Binnen de in het contract vastgestelde randvoorwaarden is het schoonmaakbedrijf vrij om te bepalen op welke wijze en hoe vaak een ruimte moet worden schoongemaakt. Uitgangspunt hierbij is dat het voldoet aan de gestelde eisen. Het schoonmaakbedrijf speelt hierbij in op wisselende bezetting en vervuiling van ruimtes.

Voor de sanitaire voorzieningen en middelen is een contract afgesloten met CWS. Zij leveren de toiletrolhouders, handdoekautomaten, zeepdispensers, schoonloopmatten, servetautomaten en dameshygiëneboxen. Ook leveren ze alle verbruiksartikelen zoals afvalzakken en handdoekrollen.

Voor alle vragen en opmerkingen over schoonmaak kun je contact opnemen met de Servicedesk van jouw gebouw. Mocht jouw gebouw niet over een Servicedesk beschikken, neem dan contact op met de algemene Servicedesk op telefoonnummer: 053 - 489 2400.

Terug naar Alfabet | Onderdeel | Thema

§

Schoonmaak algemeen

§

Schoonmaak en duurzaamheid

§

Schoonmaak kwaliteitsmetingen

§

Schoonmaak sanitair

§

Schoonmaak sanitaire voorzieningen

§

Schoonmaak werkplek