O & O plein

O & O – plein: Midden in het centrum komt als bindende factor het O&O-plein. Dit wordt de centrale ontmoetingsplaats. De gedeeltelijke overkapping van het plein dient om de gebouwen met elkaar te verbinden en passanten beschutting te bieden tegen de regen. Overal zijn er zitjes om lekker te loungen. Er komen fietsenstallingen die vanuit de gebouwen gemakkelijk te bereiken en goed zijn voor 1550 fietsen extra.

Parkeerplaats: Het masterplan 2003 voorziet in een autoluw Onderwijs- en Onderzoekscentrum. De parkeerplaatsen komen vooral aan de buitenkant van het centrum. Doorgangswegen zorgen voor een goede bereikbaarheid van de verschillende panden. Voor minder valide mensen komen er speciale parkeerplaatsen vlakbij de hoofdingangen. Zo komt er naast het pinetum een nieuw parkeerterrein deze levert 220 parkeerplaatsen extra op.

Planning

De afgelopen tijd is men begonnen met het buitengebied en het plein van het O & O centrum. De verwachting is dat het plein in het begin van de maand september gereed is.