Nieuwsbrief oktober 2008

 

 

 

Nieuwsbrief Verhuizing Carré en NanoLab,

29 oktober 2008

 

 


 

 

Voortgang inventarisatie

De afgelopen weken heeft DIMIO (bijna) alle leerstoelen, afdelingen en Mesa+ bezocht voor het inventariseren van alle aanwezige goederen. Dit om een volledig beeld te krijgen van alle goederen die op dit moment in de verschillende panden die naar Carré en NanoLab verhuizen aanwezig zijn. Voor eind oktober zullen alle panden volledig geïnventariseerd zijn. Tijdens deze inventarisatie is er extra aandacht besteed aan de bijzondere opstellingen en apparatuur die verhuisd wordt. Hiervan zijn “verhuispaspoorten”gemaakt met alle relevante informatie. Deze zijn nu teruggekoppeld naar de contactpersonen van de leerstoelen, afdelingen en Mesa+. Op basis van deze informatie zal er de komende periode door DIMIO een concept verhuisscenario gebouwd worden. Hierin zal dan duidelijk worden wat de doorlooptijd is om een leerstoel of afdeling te verhuizen.

Vlekkenplan kantoren Carré

De bouwheren van EWI, TNW en Mesa+ zijn begonnen met het verdelen van de kantoorruimtes in Carré. Deze verdeling, ook wel vlekkenplan genoemd, was er al voor de laboratoria. Nu zal dus ook de verdeling van de kantoren plaatsvinden per leerstoel en afdeling. In de volgende nieuwsbrief hopen wij u hier meer informatie over te kunnen geven..

Meubilair

De faculteiten EWI, TNW en instituut Mesa+ zijn verantwoordelijk voor het meubilair dat in de kantoren geplaatst word. De bouwheren hebben van DIMIO de volledige inventarislijsten ontvangen om te gaan bepalen welke meubels er wel en niet mee gaan naar de nieuwbouw. De stelregel die hierbij aangehouden wordt voor bureaus is dat deze alleen mee gaan naar de nieuwbouw als ze in hoogte in- of verstelbaar zijn. Bureaus die niet in- of verstelbaar zijn, worden dan ook niet verhuisd. Het uiteindelijke besluit over de eventuele aanschaf van nieuw meubilair ligt bij de faculteiten.

 

Klik hier voor meer informatie op www.DIMIO.nl of kijk op de site van de VGD