Nieuwsbrief juni 2009

 

 

 

Nieuwsbrief Verhuizing Carré en NanoLab,

18 juni 2009

 

 

 

Voortgang project

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat er een nieuwsbrief is verschenen over het project NanoLab/Carré. In de tussentijd is er weer veel gebeur, aan de gevels van de panden is dat ook goed te zien. De opleverdata die in de vorige nieuwsbrief stonden zijn ongewijzigd en er wordt hard gewerkt om dit te gaan halen.

Mock up ruimte

In gebouw Langezijds is een mock-up ruimte ingericht. In deze ruimte wordt de labinrichting en bepaalde instalatie-onderdelen van de nieuwbouw getoond. Onder andere de zuilen en het labmeubilair zijn hier goed te zien.

Meubilair

Bij iedere verhuizing verbaast iedereen zich weer over de enorme hoeveelheid spullen die achterblijven. De spullen hoeven vaak niet mee naar de nieuwbouw en in alle haast van de verhuizing blijven ze vaak achter. Daarom is het belangrijk om op tijd te beginnen met het opruimen van archieven, overtollig materiaal etc. Mocht er behoefte zijn aan extra afvalbakken en dergelijke, dan kunt u dit aanvragen bij de Servicedesk van het betreffende pand.

Rondleidingen

Er kunnen nog steeds afspraken worden gemaakt voor rondleidingen bij Marsha Plantenga; tel. 6028, email m.j.plantenga@utwente.nl

 

Klik hier voor meer informatie op www.DIMIO.nl of kijk op de site van de VGD