UR krijgt rondleiding in paardentram over bouw

Het zal een raar gezicht zijn geweest. Een paardentram tussen de nieuwbouw. Maar afgelopen donderdag 27 augustus heeft de Universiteitsraad een rondleiding gekregen langs alle bouwprojecten. Zowel afgeronde bouwprojecten uit vastgoedplan 2003 als huidige en toekomstige projecten uit het nieuwe vastgoedplan ’14.

Hun gids was de directeur Vastgoed Groep Drienerlo, Marien Florijn. De route startte in het onderwijs- en onderzoekscentrum, waar het langs de verschillende Horsten ging en natuurlijk langs Carré en Nanolab. En eindigde in het woon- en leefcentrum, waar de tram langs de Bastille trok, de klimwand aan het gebouw Sky en de vernieuwde beachvelden. Bij deze laatste halte werd door de Universiteitsraad ceremonieel een boom geplant.