Opening Chalet

Sinds kort zijn de leerstoelen Onderzoeksmethodologie Meetmethoden en Data-Analyse (OMD) en Organisational Psychology & Human Resource Development (OP & HRD) van de faculteit Gedragswetenschappen gehuisvest in het nieuwe gebouw tegenover de Cubicus, genaamd “Chalet”!

Vastgoed Groep Drienerlo startte begin februari met de plaatsing van het semipermanente gebouw “Chalet”. Chalet dankt zijn naam mede aan het bijzondere schuine dak. Dit zadeldak dat over het gebouw is geplaatst, zorgt door middel van zijn open zijden voor een natuurlijke ventilatie. De lichte stalen damwandprofielen van het dak zorgen ervoor dat de directe zonnestraling wordt weerkaatst.

Half april is het Chalet opgeleverd. Om dit geheel feestelijk te vieren wordt op donderdag 4 juni Chalet geopend door Kees van Ast!

Foto’s van de bouw bekijken, klik hier!