JUNI - Openingstijden servicedesks en kantines zomer

In de zomerperiode kennen we, na overleg met faculteiten en diensten, aangepaste openingstijden van servicedesks en kantines. Ook hebben we een aantal algemene mededelingen voor deze zomer. We wensen je een zonnige tijd!

Servicedesks

Onze dienstverlening wordt zoveel mogelijk voortgezet. Een aantal dingen zijn enigszins aangepast:

-

Sleuteluitgifte gebeurt tijdens openingstijden van de Servicedesk. Bij de Vrijhof kunnen de sleutels na 14.00 uur bij de Servicedesk van de Bibliotheek opgehaald worden.

-

Post en goederen worden gewoon volgens planning opgehaald/bezorgd. Expres en aangetekende stukken graag zoveel mogelijk aanleveren vóór 12 uur en anders bellen met de Servicedesk van het gebouw. Er wordt doorverbonden naar aanwezige medewerkers die je verder helpen.

-

Heb je een vraag/verzoek en is je Servicedesk gesloten? Op de balie staat aangegeven waar je terecht kan met je vraag

Aangepaste openingstijden

Week 28 – 33 (6 juli t/m 14 augustus)

Bastille

Ma – Vr 08.00 – 18.00 uur
Weekenden gesloten

Cubicus

Ma – Do 08.00 – 14.00 uur

Vrijdags gesloten

Ravelijn

Ma – Vr 08.00 – 14.00 uur

Vrijhof

Ma – Vr 08.00 – 14.00 uur

Weekenden gesloten

Spiegel

Standaard openingstijden

Week 28 – 33 (6 juli t/m 14 augustus)

Horst

Ma – Vr 08.00 – 18.00 uur

ITC

Ma – Vr 07.30 – 19.00 uur

Waaier / Hal B

Ma – Do 08.00 – 19.00 uur

Vr 08.00 – 18.00 uur

Kijk voor de aangepaste openingstijden van het Sportcentrum op hun website.

Aangepaste openingstijden kantines

Horst

6 juli – 14 augustus

Faculty Club

13 juli – 19 juli

22 juli – 14 augustus

Overdag geopend

Waaier

6 juli – 21 augustus

12.00 – 13.30 uur (ma-vr)
17.00 – 18.00 uur (ma-do)

Vrijhof, Theatercafé

6 juli – 14 augustus

17 augustus – 21 augustus

Spiegel

6 juli – 21 augustus

Koffiecorners Waaier/Ravelijn

20 juli – 14 augustus

Gesloten

Kijk voor de reguliere openingstijden van de kantines op de website van het FB.

Zomermededelingen

Koeling op je werkplek

Het is zomer en daarmee komen er hopelijk ook meer zonnige en warmere dagen. Enkele gebouwen zijn voorzien van een koelsysteem, maar hebben geen airconditioning. Het betreft een zogenaamde topkoeling. Dit is een koelsysteem met beperkte koelcapaciteit. De temperatuur zal maximaal 2 á 3 graden verlaagd worden ten opzichte van de buitentemperatuur. Andere gebouwen kunnen enkel op natuurlijke wijze koelen en ventileren.

Weet je niet wat voor jouw gebouw van toepassing is en wil je dat graag weten? Kom dan even langs bij de Servicedesk van je gebouw.

Ramen en deuren sluiten

Het mooiere weer nodigt natuurlijk uit tot het open doen van de ramen. Denk je eraan om aan het einde van de werkdag naast je deur, ook de ramen te sluiten?

Algemene vragen/opmerkingen

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de Servicedesk van uw gebouw. Klik hier voor de contactgegevens:

Met vriendelijke groet,

Facilitair Bedrijf