Werkzaamheden nieuwe Starbucks starten woensdag 23-9

Het is bijna zo ver, de ontwerpen zijn zo goed als definitief en de werkzaamheden aan de nieuwe Starbucks zullen woensdag 23 september beginnen. Hoog tijd dus voor een nader kijkje hoe het eruit zal gaan zien. Tijdens de bouw zullen we daarom zorgen dat er wat visuals en een globale planning komen te hangen in het Educafé zelf. Natuurlijk hopen we dat je het vooral straks met eigen ogen komt bekijken.

De planning
Boringen en werkzaamheden die erge overlast kunnen veroorzaken zullen zoveel mogelijk in het weekend of ’s ochtends voor half negen worden gepland.

Verder wordt er met de werkzaamheden rekening gehouden met al geplande activiteiten van EWI en de (studie-)verenigingen. Ook met de tentamenweken is het de bedoeling dat het Educafé grotendeels toegankelijk blijft voor studenten.

Week 39-41: woensdag 23 september begint Starbucks met de verbouwing. In deze periode blijft het Educafé toegankelijk.

In week 42 (12-10 t/m 18-10) zal het Educafé een week lang niet toegankelijk zijn; de verenigingskamers op het balkon blijven toegankelijk via de noodtrap, maar de winkels en het studiegedeelte beneden zullen niet toegankelijk zijn.

Daarna zal men beginnen met plaatsen van de uitgiftebalie, overige inrichtingselementen en als laatste de plaatsing van het meubilair en andere afrondende werkzaamheden. Zoals het er nu naar uitziet zal Starbucks aan het eind van week 46 openen.

Werkzaamheden Starbucks in Educafe zijn gestart