FEB - Opnieuw stem laten gelden bij keuze warme drankenautomaten

Opnieuw stem laten gelden bij keuze warme drankenautomaten

Eind vorig jaar is er een stemronde geweest voor de nieuwe aanbesteding voor de warme drankenautomaten. Bij de aanpak van de aanbesteding stond één ding centraal: de stem (smaak) van de medewerkers en studenten van de UT. Want, laten we eerlijk zijn: het is maar koffie, maar.. het is koffie!

Deze aanpak is nog wat onconventioneel in de aanbestedingswereld. Normaal gesproken wordt met name geselecteerd op vrij abstracte criteria. Dit heeft nogal wat stof doen opwaaien. Het Facilitair Bedrijf houdt eraan vast om de smaak van jullie, medewerkers en studenten van de UT, leidend te laten zijn in de keuze voor een leverancier van warme drankenautomaten op de campus. Rond de zomer zullen de nieuwe automaten worden geplaatst.

Voor in de agenda: smaaktest 7 – 10 april

Van dinsdag 7 april 09.00 uur tot en met vrijdag 10 april 12.00 uur krijgen jullie opnieuw de gelegenheid om te komen proeven op het O&O plein én natuurlijk te stemmen voor een nieuwe leverancier. Jouw stem is bepalend.