APR - Nieuwe parkeerplaats O&O plein

English below -

Nieuwe parkeerplaats O&O Plein is open

Op woensdag 2 april is de nieuwe parkeerplaats bij het O&O plein in gebruik genomen.

De nieuwe parkeerplaats biedt ruimte aan 130 auto’s. Voor medewerkers, studenten en bezoekers van het O&O plein en de Gallery is dit de ideale locatie om de auto dichtbij de werkplek te kunnen parkeren.

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met het Facilitair Bedrijf: betaaldparkeren@fb.utwente.nl . Klik hier voor meer informatie.

English -

New car park O&O Square is open

The new car park has space for 130 cars. For staff, students and visitors to the O&O Square and the Gallery it is the ideal location to park the car near the workplace.

For questions or comments , please contact the Facility Service Centre: betaaldparkeren@fb.utwente.nl . Click here for more information .