APR - Chalet gaat weg, Hogekamp wordt leeggehaald

Chalet

Op maandag 14 april is gestart met het demonteren en afvoeren van gebouw Chalet.

Het gebouw Chalet is half februari 2009, op verzoek van de faculteit GW, op de Universiteit Twente geplaatst met een overeengekomen looptijd van 5 jaar. Het CvB heeft besloten om de overeenkomst niet te verlengen. Daarom wordt gebouw Chalet nu gedemonteerd.

De werkzaamheden nemen ongeveer 3 weken in beslag. De 1e week vindt hoofdzakelijk demontage aan de binnenzijde van het gebouw plaats en de laatste 2 weken wordt de buitenzijde gedemonteerd. De werkzaamheden en het aan en af rijden zal gebeuren vanaf de achterkant van het Chalet. Op deze manier zal de overlast zo minimaal mogelijk zijn. Het verkeer (en dus ook de bus) zal weinig tot geen last ondervinden van deze werkzaamheden.

Hogekamp

Ook is gestart met het leeghalen van gebouw Hogekamp. Dit gebouw was tot 2009 in gebruik als onderzoeks- en onderwijsgebouw van onder meer de faculteiten EWI en TNW. Momenteel wordt gekeken naar herontwikkeling van het gebouw. De komende twee weken zullen de laatste losse goederen en meubilair uit het gebouw verwijderd worden. De aan- en afvoer van goederen zal tijdelijk leiden tot toename van verkeer op de campus. De overlast wordt zo veel mogelijk beperkt.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met het Facilitair Bedrijf via:
fb-secretariaat@fb.utwente.nl of bel 2400.