DEC - Mededelingen feestdagen

Verwarming/verlichting gebouwen tussen Kerst en Oud & Nieuw
De Universiteit is tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode gesloten vanaf woensdag 24 december 2014 16.00 uur tot maandag 5 januari 2015 08.00 uur (behalve Bastille en Sportcentrum). In deze periode wordt in de gebouwen de verwarming /verlichting op weekend stand gezet. Dit levert een aanzienlijke energiebesparing op.

Postronde woensdag 24 december 2014
Op woensdag 24 december kan de post bij PostNL tot 13.00uur aangeleverd worden. De post wordt op deze dag alleen ‘s ochtends bij de gebouwen gebracht en opgehaald. Om alle post op een normale manier te kunnen verwerken kan de post tot 12.00uur aangeboden worden bij de centrale postkamer.

Kerstbomen
woensdagochtend 24 december vanaf 12.00 uur worden alle kerstbomen opgehaald en afgevoerd. Zorg dat de bomen afgetuigd zijn. De bomen dienen buiten bij de hoofdingang van het gebouw klaar gelegd te worden. Indien hier hulp bij gewenst is, neem dan contact op met de Servicedesk. De Interne Dienst kan hierbij assisteren.

Kerstverlichting
Het is weer de periode van de feestelijke kerstdagen en dus ook de vele versieringen. Graag willen we iedereen attenderen op de veiligheid betreffende kerstverlichting. Zorg aan het einde van de dag dat de kerstverlichting uitgeschakeld is en dat de stekker uit het stopcontact gehaald wordt. Kerstverlichting heeft een verhoogd risico met betrekking tot brandgevaar. Wees dus alert!

Kijk voor de regels met betrekking tot versieringen en brandveiligheid op: http://www.utwente.nl/hr/vgm/veiligheid/zelfinspectie/

Openingstijden Kantines
Eind december 2014 gelden er gewijzigde openingstijden voor de kantines en restaurants op de Universiteit Twente.

Restaurant Faculty Club is week 52 en week 1 - 2015 gesloten

Bistro de Vrijhof is week 52 en week 1 - 2015 gesloten.

Op dinsdag 23 december sluiten de volgende locaties om 15:00 uur

Horst 15:00 uur

Spiegel 15:00 uur

Vrijhof15:00 uur

Waaier om 18:30 uur

Op woensdag 24 december zijn alle locaties geopend tot 14.00 uur.

In week 1 - 2015 zijn alle locaties gesloten.

Vanaf maandag 5 januari 2015 zijn alle locaties weer geopend volgens reguliere openingstijden. Cateringbestellingen voor het nieuwe jaar ontvangen wij het liefst uiterlijk dinsdag 23 december in verband met de feestdagen.

Wij wensen je alvast het beste voor 2015!

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met het Facilitair Bedrijf via de Servicedesk van je gebouw.