20 JUN - Help ons met minder reclame = FBeter

De Universiteit Twente werkt op verschillende manieren aan een duurzame leefomgeving. Daartoe heeft het Facilitair Bedrijf het project FBeter in het leven geroepen. Vanuit dit project zijn een aantal FB-medewerkers bezig om oplossingen te zoeken voor kleine en praktisch haalbare verduurzaming van onze campus. Wij vragen hierbij ook jouw hulp en medewerking.

Zo wordt er in de Centrale Postkamer per dag gemiddeld 125 kilo aan reclamefolders gesorteerd. Dit resulteert in gemiddeld 31000 kg aan reclamefolders op jaarbasis. Door ervaring is gebleken dat reclamefolders zonder door medewerkers en studenten gezien of gelezen te worden, in de prullenbak verdwijnt.

Wij willen je vragen om na te denken of elke reclamefolder die je ontvangt, wel gewenst is. Bij niet-gewenste reclamefolders kun je via postkamer@utwente.nl kenbaar maken de reclame niet meer te willen ontvangen. De postkamer medewerkers zullen de reclame dan bij binnenkomst retour afzender sturen en bij de leverancier afmelden. Tip: indien je toch reclame wilt ontvangen, meld je dan aan voor een digitale folder.

Help mee om overtollige reclame te verminderen en laat ons via postkamer@utwente.nl weten welke reclame je niet meer wilt ontvangen!