24 JUN - Bouwactiviteiten in de zomer

De zomer is het moment om een aantal ruimten aan te passen.

Het Facilitair Bedrijft grijpt de zomer aan om een aantal bouwactiviteiten uit te voeren, zodat de overlast minder mensen treft. Een aantal wordt hieronder gemeld.

Aanpassingen kantine Horst

De uitgiftebalies in de kantine van de Horst gaan vernieuwd worden. Hierdoor is de kantine van maandag 8 juli t/m 16 augustus gesloten. Tijdens deze periode verwelkomen we je graag in de Waaier. Koffie, thee en lunchbestellingen blijven gewoon mogelijk.

Projectruimten Bastille

Begin juli gaat de realisatie van de projectruimten in de Bastille van start. Het streven is dat ze in de laatste week van augustus in gebruik genomen kunnen worden. Hierbij alvast een impressie.

Aanpassingen in de bibliotheek (Vrijhof)

De bibliotheek krijgt een aangepaste functie. Het snuffelen tussen de boeken kan niet meer, wel kunnen boeken worden aangevraagd en deze worden dan heel snel vanuit het depot naar de balie gestuurd.

De ruimte wordt benut voor studie en studentenzaken. Hier worden ook een veertigtal projectruimten gerealiseerd.

Aanpassingen in diverse onderwijsruimten

Diverse collegezalen worden aangepast in verband met het nieuwe onderwijs (TOM). Dit zijn veelal wijzigingen in meubilair en opstelling.

Algemene vragen/opmerkingen

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de Servicedesk van uw gebouw. Klik hier voor de contactgegevens.