Zomerperiode: aangepaste openingstijden gebouwen en kantines

Aangepaste openingstijden gebouwen

Een aantal gebouwen heeft aangepaste openingstijden deze zomer:

Bastille

Van maandag 8 juli t/m vrijdag 16 augustus geopend van 08.00 – 18.00 uur.

Weekenden gesloten.

Hal B/Waaier/Carré

Van maandag 8 juli t/m vrijdag 23 augustus geopend van:

Maandag t/m donderdag van 08.00 - 19.00 uur

Vrijdag van 08.00 – 18.00 uur

Horst

Van maandag 8 juli t/m vrijdag 16 augustus van 08.00 -18.00 uur.

Sportcentrum

Zie link; http://www.utwente.nl/sport/over_sportcentrum/openingstijden/

Vrijhof

Van maandag 8 juli t/m 2 augustus van 08.00 – 22.00 uur

Weekenden gesloten

Aangepaste openingstijden kantines

De kantines hebben deze zomer aangepaste openingstijden:

Horst

Gesloten ivm verbouwing van maandag 8 juli t/m vrijdag 16 augustus

Spiegel

Geopend van maandag 8 juli t/m vrijdag van 23 augustus van 12.00 – 13.30 uur

Vrijhof

Het theatercafé is gesloten van maandag 8 juli t/m vrijdag 16 augustus.

Waaier

Geopend van maandag 8 juli t/m vrijdag van 23 augustus van 12.00 – 13.30 uur

En maandag t/m donderdag van 17.00 – 18.30 uur

Aanpassingen kantine Horst

De uitgiftebalies in de kantine van de Horst gaan vernieuwd worden. Hierdoor is de kantine van maandag 8 juli t/m 16 augustus gesloten. Tijdens deze periode verwelkomen we je graag in de Waaier. Koffie, thee en lunchbestellingen blijven gewoon mogelijk.

Koeling op uw werkplek

Het is zomer en daarmee komen er hopelijk ook meer zonnige en warmere dagen. Enkele gebouwen zijn voorzien van een koelsysteem, maar hebben geen airconditioning. Het betreft een zogenaamde topkoeling. Dit is een koelsysteem met beperkte koelcapaciteit. De temperatuur zal maximaal 2 á 3 graden verlaagd worden ten opzichte van de buitentemperatuur. Andere gebouwen kunnen enkel op natuurlijke wijze koelen en ventileren. Mocht je niet precies weten wat voor jouw gebouw van toepassing is dan kun je dit navragen bij de Servicedesk van je gebouw.

Ramen en deuren sluiten

Het mooiere weer nodigt natuurlijk uit tot het open doen van de ramen. Denk je eraan om aan het einde van de werkdag naast je deur, ook de ramen te sluiten?

Reduceren van reclame

Er wordt in de Centrale Postkamer per dag gemiddeld 125 kilo aan reclamefolders gesorteerd. Dit resulteert in gemiddeld 31000 kg aan reclame folders op jaarbasis. Door ervaring is gebleken dat reclamefolders zonder door medewerkers en studenten gezien of gelezen te worden, in de prullenbak verdwijnt.

Wij willen je vragen om na te denken of elke reclamefolder die je ontvangt, wel gewenst is. Bij niet-gewenste reclamefolders kun je via postkamer@utwente.nl kenbaar maken de reclame niet meer te willen ontvangen. De postkamer medewerkers zullen de reclame dan bij binnenkomst retour afzender sturen en bij de leverancier afmelden. Tip: indien je toch reclame wilt ontvangen, meld je dan aan voor een digitale folder.

Help mee om overtollige reclame te verminderen en laat ons via postkamer@utwente.nl weten welke reclame je niet meer wilt ontvangen!

Projectruimten Bastille

Begin juli gaat de realisatie van de projectruimten in de Bastille van start. Het streven is dat ze in de laatste week van augustus in gebruik genomen kunnen worden. Hierbij alvast een impressie.

Algemene vragen/opmerkingen

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de Servicedesk van uw gebouw. Klik hier voor de contactgegevens:

Met vriendelijke groet,

Facilitair Bedrijf