13 nov - Afsluiting A35, Westerval

 

Werkzaamheden A35 bij Enschede-West
Van woensdag 14 november tot en met maandag 19 november

 

Rijkswaterstaat voert in de periode woensdag 14 november tot en met maandag 19 november asfalteringswerkzaamheden uit aan de A35 bij Westerval te Enschede-West. Hiervoor worden zowel de afrit en oprit Enschede-West (26) als het viaduct over de A35 bij Westerval afgesloten. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

 

Weekendafsluiting bij aansluiting Enschede-West

Het viaduct over de A35 bij Westerval wordt volledig afgesloten in het weekend van vrijdag 16 november 22.00 uur tot en met maandag 19 november 05.00 uur.

Het verkeer op de N35 vanuit Duitsland in de richting Enschede-West wordt omgeleid via afrit Enschede (25), Zuiderval, Getfertsingel en vervolgens via de Pathmossingel richting Enschede-West.


Het verkeer vanuit Hengelo in de richting Enschede-West wordt omgeleid via afrit Enschede (25), Zuiderval, Getfertsingel en vervolgens via de Pathmossingel richting Enschede-West.


Het lokaal verkeer vanuit Enschede in de richting Hengelo en Duitsland wordt omgeleid via de aansluiting Enschede (25) in de richting Hengelo en Duitsland.

Rekening houden met verkeershinder en langere reistijd

Weggebruikers dienen in de gehele periode en vooral in de weekend rekening te houden met verkeershinder en een langere reistijd van circa 10 minuten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers gebruik te maken van de omleidingsroutes.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.