8 AUG - Afsluiting Hengelosestraat

Van dinsdag 14 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2012 wordt de Hengelose- / Enschedesestraat afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer vanaf de bebouwde kom grens van Enschede tot en met de kruising met de Bosweg en het Capitool. In deze dagen wordt de laatste laag asfalt aangebracht op dit deel van de Enschedesestraat. Fietsverkeer blijft wel gewoon via beide fietspaden mogelijk.

Omleidingen
Verkeer van en naar de Bosweg wordt omgeleid via de Drienerbeeklaan en de hoofdingang van de UT. Verkeer van en naar het Capitool wordt omgeleid via de Auke Vleerstraat.

Verkeer van Enschede naar Hengelo en vise versa wordt omgeleid via de Boddekampsingel / Deurningerstraat / Weerseloseweg in Enschede en verder via de Olenzaalsestraat / Beethovenlaan / Laan van Driene / Boekweitweg in Hengelo of via de Tubantiasingel / Parkweg / Volksparksingel / Westerval (A35) in Enschede en verder via de Haaksbergerstraat / Oelerweg / Breemarsweg / Kuiperskijk in Hengelo.

Openbaar vervoer
De bussen van Connexxion, lijn 8 en 9, rijden niet tijdens de afsluiting. De trein tussen station Enschede, Drienerlo en station Hengelo is een alternatief.

Kijk voor actuele informatie over wegwerkzaamheden ook op de website van Twente Mobiel en voor actuele informatie over de bus op de website van Twents.

Op de campus
Van 6 augustus tot en met 21 augustus 2012 is de Boerderijweg afgesloten. De bus wordt over de campus omgeleid. De volgende haltes vervallen tijdelijk: UT/De Hems, UT/Sportcentrum, UT/Reelaan en UT/Bastille.

Neem voor vragen contact op met André de Brouwer van Facilitair Bedrijf