1 jan - Nieuw contract huurvoertuigen

Per 1 januari 2011 is er een nieuw contract afgesloten voor het huren van voertuigen met AutoRent Twente. Na een aanbestedingstraject kwam het bedrijf als beste naar voren. AutoRent Twente heeft in vergelijking met andere partijen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Dit geldt voor personenauto’s, bestelbusjes en kleine vrachtauto’s. Het contract is afgesloten voor één jaar.

Andere leveranciers dan AutoRent Twente zijn geen contractpartner van de UT en zullen daarom ook niet ondersteund worden.

Als gevolg van de invoering duurzaam inkoopbeleid bij overheden via het programma Duurzaam inkopen, zal ook de UT het huren van duurzame voertuigen stimuleren. De UT heeft de aanbieders gevraagd de tarieven in het A-, B- en D-segment ‘groen’ voordeliger aan te bieden dan de voertuigen uit de andere segmenten.

Vanuit de visie ‘duurzaam en voordelig’ adviseren wij voor het vervoer van één of twee personen gebruik te maken van het A-segment. Voor het vervoer van 3 of meer personen adviseren we het D-segment ‘groen’.

Bestellingen kunnen rechtstreeks bij geplaatst worden via het bestelformulier. Zorg ervoor dat je het formulier volledig invult, anders word het niet in behandeling genomen (factuuradres, ofi-nummer of bestelnummer etc.). Bestelformulieren kunnen per mail arth@bleekergroep.nl of per fax 074-2550431 naar AutoRent Twente worden gestuurd.