7 juli - Auke Vleerstraat 2 dagen in één richting afgesloten

Enschede, 1 juli 2011

Op donderdag 7 juli en op vrijdag 8 juli aanstaande

Auke Vleerstraat in één richting afgesloten

Op donderdag 7 juli aanstaande, tussen 07.00 en 18.00 uur, wordt de Auke Vleerstraat in één richting afgesloten tussen de Hendrik ter Kuilestraat en de Twekkeler Es. Het verkeer van Zuid naar Noord, in de richting van de Universiteit Twente, wordt omgeleid via de Hendrik ter Kuilestraat en de Twekkeler Es.

Op vrijdag 8 juli, tussen 7.00 en 18.00 uur, wordt de Auke Vleerstraat in één richting afgesloten tussen de Twekkeler Es en de Windmolenweg. Het verkeer van Noord naar Zuid, in de richting van de A35, wordt omgeleid via de Twekkeler Es en de Hendrik ter Kuilestraat.

Er worden verkeerregelaars ingezet om het verkeer zo vlot mogelijk te laten doorstromen. Niettemin worden, met name tijdens de spits, opstoppingen verwacht.

De Auke Vleerstraat wordt gedurende twee dagen afgesloten, in één richting, om de nieuwe rijstroken te kunnen asfalteren.
De werkzaamheden maken deel uit van het project Reconstructie Auke Vleerstraat, waarbij het aantal rijstroken wordt uitgebreid van twee naar vier en er een betere ontsluiting van de Kanaalzone wordt gerealiseerd. Meer informatie over het project staat op de website www.enschede.nl/aukevleerstraat.

Via de mobiele webcams op de Auke Vleerstraat kan, met een vertraging van 15 minuten, de verkeersituatie op de Auke Vleerstraat worden bekeken: http://bit.ly/enschede-west.