22 jul - verhuizing copyshops Zilverling en Horst naar Carré

Er zijn op dit moment nog 3 locaties op de UT waar Xerox een copyshop exploiteert, te weten Bastille, Zilverling en Horst. Vanaf 2 augustus zullen de copyshops in de Horst en Zilverling verhuizen naar Carré. De verwachting is dat 9 augustus 2010 de dienstverlening in Carré operationeel is. De copyshop in de Bastille is gewoon geopend.

In de Europese aanbesteding van 2006 is al aangegeven dat op het moment dat Carré gereed is, de copyshops van de Zilverling en de Horst verhuizen naar Carré. Zo is er in het O&O gebied en in het woon- en leefgebied een copyshop aanwezig. 

Opdrachten kunnen zoals gebruikelijk via de mail worden aangeleverd of via de koerier worden meegegeven (aflevering bij de Servicedesk van het gebouw). De koerier rijdt 2x per dag een ronde op de UT om opdrachten op te halen en terug te brengen. In geval van spoed kunnen naast de vaste breng- en haalrondes opdrachten worden ingediend. Daarnaast kunt u uiteraard ook zelf de opdracht afleveren bij de copyshop in Carré. Het Xerox Service Center Carré bevindt zich op vloer 2, ruimte B2002 (trap op bij de hoofdingang Carré en de copyshop bevindt zich aan de rechterkant). De copyshop in de Bastille blijft op de vertrouwde plek.

Graag verwijzen wij u nog naar de volgende website van het FB http://www.utwente.nl/fb/diensten_abc/op_alfabet/jkl/kopieer_en_reprofaciliteiten/ waar een link is opgenomen naar de speciale website van Xerox voor de UT