23 jul - Aspa maakt doorstart na faillissement

ASPA maakt vanuit faillissement een doorstart, die mogelijk wordt gemaakt door branchegenoot Koninklijke Ahrend NV. Van drie Nederlandse ASPA-werkmaatschappijen werd op 8 juli 2010 het faillissement uitgesproken. De overname is per heden geëffectueerd. Als gevolg van de doorstart kan een deel van de werkgelegenheid bij ASPA en Assenburg behouden blijven en ontstaat een bedrijf met ongekende ervaring in het inrichten van werk-, leer- en leefomgevingen. Deze expertise zal worden ingezet om bestaande en nieuwe klanten optimaal te bedienen met een zeer breed product- en dienstenportfolio.

De afdeling Inkoop heeft contact met zowel Aspa/Ahrend als met de diensten/faculteiten die nog bestellingen hebben uitstaan. Inkoop houdt de verschillende diensten/faculteiten op de hoogte van de voortgang van de bestellingen.