31 mei - Zomeropstelling Faculty Club

We willen u op de hoogte stellen van het feit dat de Faculty Club deze zomerperiode haar deuren geopend houdt om vaste gasten te kunnen blijven verwelkomen voor een lunch. We hebben verschillende signalen ontvangen over deze behoefte en willen daar deze zomer graag gehoor aan geven.

De aangepaste tijden gelden voor de periode 19 juli t/m 13 augustus 2010. Tijdens deze periode zal er een aangepaste lunchkaart zijn. Buiten deze periode gelden de reguliere openingstijden zoals u die van ons gewend bent.

De Faculty Club zal elke doordeweekse dag, tussen 11.00 uur en 14.00 uur geopend zijn. Hieronder kunt u ook alvast de menukaart inzien, zodat u nu al op de hoogte bent van ons aanbod op culinair gebied.