Gewijzigde openingstijden kerstperiode

De universiteit is tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode gesloten vanaf zaterdag 24 december 2016 tot maandag 2 januari 2016 08.00 uur. Lees meer over afwijkende openingstijden van bepaalde gebouwen, kantines en restaurants.

Afwijkende openingstijden Sportcentrum en Bastille

Sportcentrum: zie afwijkende openingstijden december

23 dec

25/26 dec

27 t/m 30 dec.

31 Dec

Vanaf 2 jan

Bastille

8.00 -18.00

Gesloten

Oud en nieuw feest

Reguliere openingstijden

Afwijkende openingstijden kantines en restaurants

Vr 23 dec.

24 dec. t/m 1 jan. ‘17

2 t/m 8 jan. ‘17

Restaurant Faculty Club

Open tot 14.00

Gesloten

Horst kantine

09.00 -  14.00 uur

Spiegel kantine

Theatercafé Vrijhof

Open tot 15.00 uur

Waaier kantine

Open tot 18.00 uur

Starbucks

Open van 10.00 uur tot 16.00 uur

Cateringbestellingen

Cateringbestellingen voor het nieuwe jaar ontvangen wij het liefst uiterlijk dinsdag 22 december in verband met de feestdagen.

Verwarming/verlichting gebouwen tussen Kerst en Oud & Nieuw

Tijdens de sluiting van de universiteit (24 december 2016 – 2 januari 08.00 uur) wordt in de gebouwen de verwarming /verlichting op weekend stand gezet. Dit levert een aanzienlijke energiebesparing op.

Aanmelden kerstborrels
Veel medewerkers en studenten organiseren een kerstborrel of –activiteit op de campus. Graag hebben we enig overzicht van deze geplande activiteiten i.v.m. mogelijke calamiteiten. Daarom vragen we je je bijeenkomst aan te melden:
- Minder dan 20 personen bij de Servicedesk van het gebouw
- Meer dan 20 personen bij het evenementenbureau
http://www.studentunion.utwente.nl/verenigingeninfo/nl/bijeenkomstmelden/ .

Kerstbomen
Vrijdagochtend 23 december vanaf 12.00 uur worden alle echte kerstbomen opgehaald en afgevoerd. Zorg dat de bomen afgetuigd zijn. De bomen dienen buiten bij de hoofdingang van het gebouw klaar gelegd te worden. Indien hier hulp bij gewenst is, neem dan contact op met de Servicedesk. De Interne Dienst kan hierbij assisteren.

Kerstverlichting
Het is weer de periode van de feestelijke kerstdagen en dus ook de vele versieringen. Graag willen we iedereen attenderen op de veiligheid betreffende kerstverlichting. Zorg aan het einde van de dag dat de kerstverlichting uitgeschakeld is en dat de stekker uit het stopcontact gehaald wordt. Kerstverlichting heeft een verhoogd risico met betrekking tot brandgevaar. Wees dus alert!

Kijk voor de regels met betrekking tot versieringen en brandveiligheid op: http://www.utwente.nl/hr/vgm/veiligheid/zelfinspectie/

Wij wensen je alvast het beste voor 2017!

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met het Facilitair Bedrijf via de Servicedesk van je gebouw.