Informatie Valetparking Schiphol (huurvoertuigen)

Bij het neerzetten / ophalen van de huurauto bij Valet wordt met 2 tarieven gewerkt nl. Handeling en Parkeerkosten. De Handelingkosten worden berekend vanaf het moment dat wij de auto voor de klant neerzetten op Schiphol, deze kosten bedragen 37.50 en geldt tevens als parkeerkosten voor de eerste 24,5 uur. Dat wil zeggen dat als de auto binnen 24,5 uur door de klant opgehaald wordt wordt er 37,50 doorberekend. In het weekend kan het voorkomen dat de auto langer dan 24,5 uur op de klant staat te 'wachten' In dit geval wordt er met een staffel gewerkt waarbij er per extra uur dat de auto staat 7,5 euro extra in rekening gebracht wordt. Dit tot 4 uur (=30Euro) Mocht de auto langer dan 4 uur blijven staan wordt er opnieuw 37,50 in rekening gebracht die dan tevens weer geldt voor 24,5 uur.

Bijvoorbeeld :

Wij zetten vrijdagmiddag om 1600 uur een auto neer die zondagmiddag om 12 uur opgehaald wordt:

1x Handeling : 37,50 (tarief tot zaterdagmiddag 16:30) en 1 extra parkeerdag 37,50 (parkeerkosten tot zondagmiddag 16:30)

Bij ons worden er verder geen luchthaventoeslagen in rekening gebracht die bij de verhuurbedrijven die op Schiphol gevestigd zijn altijd doorberekend worden.

Dit is een bedrag van minimaal 60 euro

Verder staat onze auto voor de deur van de vertrekhal geparkeerd en kunt u de auto ook weer voor de vertrekhal achterlaten bij vertrek. U mag hierbij exclusief gebruik maken van de taxi/busbaan. Het enige wat u daarna doet is de sleutel afgeven bij de Schiphol Valet balie die in de vertrekhal gevestigd is.( zie bijlage )

In tegenstelling tot de andere verhuurbedrijven hoeft u de auto niet af te tanken en wordt de auto niet uitgebreid gecontroleerd voor u kunt vertrekken. Dit gebeurd achteraf bij ons op de vestiging en de eventuele benzinekosten komen zonder hoge aftankfees op de factuur te staan.

valetparking.pdf

De tarieven die door ons gehanteerd worden zijn exact dezelfde als die Schiphol richting ING/ ons hanteert, wij bieden deze service puur aan uit gemak voor onze klanten waarbij geen winstmarge gehanteerd wordt.