Toegangsautorisatie

TOEGANGSAUTORISATIE

Terug naar Alfabet | Onderdeel | Thema

Toelichting

Toegangsregistratie voor gebouwen en labs.

Omschrijving

Medewerkers, studenten en gasten kunnen autorisatie aanvragen om toegang te krijgen tot de UT gebouwen na sluitingstijd en/of labs die niet openbaar toegankelijk zijn. De autorisatie wordt op uw medewerker- of studentenpas gezet. U dient de pas voor een kaartlezer te houden. Het is alleen mogelijk om toegang te verkrijgen indien u hier een goede reden voor heeft.

De procedure die voor u van toepassing is, is afhankelijk van het gebouw waarin u toegang wilt. Er wordt hieronder een toelichting gegeven waarbij er onderscheid wordt gemaakt in technische en niet technische gebouwen. Heeft u hier vragen over kunt u contact opnemen met de Servicedesk van uw gebouw.

Toegang technische gebouwen (Carré, Hal B, Nanolab, Zilverling, Waaier en Horstcomplex)

Toegangsautorisatie aanvragen begint bij het invullen van een toegangsregistratieformulier. De link naar deze bestanden staan hieronder. Dit formulier kunt u digitaal invullen en versturen naar het secretariaat en/of begeleider van uw vakgroep. Het secretariaat en/of de begeleider van uw vakgroep stuurt hem dan door naar de verantwoordelijk AMC’er van de vakgroep die de aanvraag zal goedkeuren of afkeuren. Vanaf heden is het ook mogelijk om een formulier in te vullen voor het autoriseren van > 10 personen. De goedgekeurde aanvraag wordt doorgestuurd naar de dienst Beveiliging en hierna kunt u ervan uitgaan dat uw autorisatieverzoek binnen 2 dagen is verwerkt. Als u in het bezit bent van een medewerkers/studentenkaart is de nieuwe autorisatie meteen van kracht. Indien u nog geen medewerkers/ studentenkaart heeft kunt u deze aan laten maken bij de ICTS Servicedesk in de Citadel.

Formulier toegangsautorisatie (Request form for authorisation)

Fomulier toegangsautorisatie-gezamenlijk (Collective request form for authorisation)

Toegang niet-technische gebouwen (Ravelijn, Spiegel, Cubicus, Bastille en Vrijhof)

Toegangsautorisatie aanvragen begint bij het invullen van een toegangsregistratieformulier. De link naar deze bestanden staan hierboven. Dit formulier kunt u digitaal invullen en versturen.

Uw secretariaat dient het formulier naar de Servicedesk te e-mailen, dit is de digitale handtekening dat uw aanvraag akkoord is. Vanaf heden is het ook mogelijk om een formulier in te vullen voor het autoriseren van > 10 personen. De Servicedesk zal het formulier doorsturen naar de dienst Beveiliging en hierna kunt u ervan uitgaan dat uw autorisatieverzoek binnen 2 dagen is verwerkt. Als het een reeds geautoriseerde pas betreft, is de nieuwe autorisatie meteen actief. Indien er nog geen autorisatie op uw pas staat, dient u langs de dienst Beveiliging te gaan om de pas te laten uitlezen. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen, als u geen medewerker/student bent.

 

Contactpersonen

Voor de faculteit ET voor gebouw Horst verwijzen we u naar de secretaresses.

De secretariaten kunnen de aanvragen versturen naar één van de volgende e-mailadressen:

o

Autorisatie-ctw@utwente.nl

o

Autorisatie-tnw@utwente.nl

o

Autorisatie-ewi@utwente.nl

o

servicedesk.ravelijn@fb.utwente.nl

o

servicedesk.spiegel@fb.utwente.nl

o

servicedesk.cubicus@fb.utwente.nl

o

servicedesk.bastille@fb.utwente.nl

o

servicedesk.vrijhof@fb.utwente.nl

Vermissing/ verlies/ diefstal

Bij vermissing/verlies/diefstal van de toegangspas dient u dit direct bij de afdeling Beveiliging te melden, zodat de kaart geblokkeerd kan worden.

Aanvraag medewerker- of studentenpas

Het uitgeven van de toegangskaart en het toekennen van rechten daarop is de verantwoordelijkheid van de afdeling Beveiliging.

De uitgifte van medewerkerskaarten gebeurt door de ICTS Servicedesk in Citadel.

De uitgifte van collegekaarten is een verantwoordelijkheid van CES.

Links

Calamiteiten

Gevonden voorwerpen

Inbraak

Parkeren

Slagboompas

Sleuteluitgifte

Plaatsingsdatum

21-11-2017