Sleuteluitgifte

Terug naar Alfabet | Onderdeel | Thema

Omschrijving

Sleuteluitgifte voor gebouwen gebeurd via uw toegangskaart/gebouwenpas bij de Trakakast in gebouw Spiegel (uiteraard moet uw pas wel geautoriseerd zijn). U kunt ook door inschrijving in de sleutellijst sleutels ophalen. Hier wordt de tijd van uitgave en inname genoteerd, uw naam, (mobiele)telefoonnummer en uw handtekening. Bij inname tekent de aanwezige beveiligingsmedewerker voor ontvangst van de sleutel.

Toelichting

Het Trakasysteem bevindt zich in de meldkamer van de Beveiligingsdienst. Als u geautoriseerd bent door de verantwoordelijke beheerder/vereniging mag u de sleutel uit de kast halen. Uw gegevens worden ingevoerd in het systeem en gekoppeld aan u kaartnummer, door uw kaart voor de lezer te houden opent de Trakakast en heeft u enige seconden om de sleutel uit de kast te halen. De sleutel(s) waar u voor geautoriseerd bent lichten groen op. Wanneer u op het zwarte knopje drukt om de sleutel uit het slot te halen wordt de tijd van uitgifte op uw naam en pasnummer geregistreerd.

Verantwoordelijkheid

De afdeling Beveiliging is verantwoordelijk voor het invoeren in het systeem en de beheerder/ vereniging is verantwoordelijk voor het doorgeven van autorisatie voor betreffende sleutel. Ook mutaties moeten hier worden doorgegeven.

Links

Calamiteiten

Gevonden voorwerpen

Inbraak

Parkeren

Slagboompas

Toegangsautorisatie

Plaatsingsdatum

26-01-2017