Planten

Planten en plantenbakken

Aanschaf en onderhoud van planten en plantenbakken.

Toelichting

Per 1 mei 2015 is met Flora Nova Interieurbeplanting BV (voorheen Anticimex Plant Care) een raamcontract afgesloten voor de aanschaf en het onderhoud van interieurgroen, groen- en seizoen decoratie. Het geven van groenadvies op alle groene vragen vanuit de UT maakt daar deel van uit.

Bestelwijze

Nieuwe planten

Wij hebben een selectie gemaakt van de meest sterke planten, die geschikt zijn voor een kantooromgeving. Ook voor plantenbakken kan je bij Flora Nova Interieurbeplanting terecht. Zie voor de afbeeldingen van het aangeboden assortiment de gekoppelde bijlagen. Uiteraard kan van deze selectie worden afgeweken. Het blijft echter zinvol om, voordat een definitieve keuze gemaakt wordt, Flora Nova de bestelling te laten beoordelen op mogelijkheden en onmogelijkheden. Diverse planten hebben naast een bepaalde hopeveelheid licht namelijk ook andere randvoorwaarden. Flora Nova zal bij iedere bestelling deze beoordeling maken en als het nodig is in overleg de juiste keuze maken.

Heb je andere wensen of vragen, of wil je advies over de plantvoorziening, neem dan ook contact op

met info@Flora-Nova.nl

Kerst

Wensen voor de Kerst? Kijk hier voor de kerstbrochure.

Contact

Flora Nova Interieurbeplanting BV

Email

Info@Flora-Nova.nl

Telefoonnummer

0344 – 651 324

prijsopgave

Binnen 5 werkdagen

Levertijd

2-4 weken

Huren

Het huren van planten ten behoeve van evenementen gaat via het Reserveringsbureau: 053 – 489 1010.

Onderhoud

Binnen het raamcontract zijn diverse onderhoudsvormen mogelijk. Zie deze link voor de mogelijkheden en de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Op deze wijze heb je bij aanschaf van planten altijd direct de gelegenheid Flora Nova ook het groen te laten verzorgen.

Kosten

Kosten van planten, plantenbakken en het onderhoud zijn terug te vinden in de gekoppelde bijlagen. Bij de huur van plantenbakken is het onderhoud inberekend. Bij koop van plantenbakken is onderhoud optioneel.

Na de afloop van de volledige huurtermijn worden gehuurde bakken eigendom.

Btw-tarieven zijn als volgt:

-Plantenbakken, vulling en zijden beplanting 21 %

-Planten 6 %

Plaatsingsdatum: 20 oktober 2015