OLFAR in the Media

The TE project Orbiting Low Frequency Antennas for Radio Astronomy (OLFAR) recently made several appearances in national media.

1.

Mark Bentum, Alex Budianu, Arjan Meijerink, Chris Verhoeven, “Een zwerm nanosatellieten aan het praten krijgen,” in Bits & Chips, October 29, 2013. [in Dutch]

2.

“Nanosatellieten ontgroeien educatieve rol,” in Technisch Weekblad, no. 45, November 8, 2013. [in Dutch]

3.

Mark Bentum, "Zwerm van satellieten maakt een radiotelescoop," in Het beste idee van 2013, November 2013. [in Dutch]

Funded through the STW Perspectief Program Autonomous Sensor Systems, the OLFAR project is a joint project of the University of Twente, Delft University of Technology, ASTRON, and several industrial partners. Participating TE members are Mark Bentum, Arjan Meijerink and Alex Budianu.