Afgelopen evenementen

Leden voor Leden in een nieuwe opzet

Elysium een netwerkclub? Wel degelijk en dat hebben we gedemonstreerd met een Leden voor Leden Netwerkdag nieuwe stijl op zaterdag 17 november j.l. !

Nieuwe elementen

Dit jaar heeft een iets ander accent op deze dag gelegen. In het verleden lag de nadruk op de contacten die je opdeed door naar elkaars werk te kijken. Deze keer ging het om het leggen van de contacten zelf, waarbij het onderwerp minder belangrijk was. Tevens vonden wij een een tweetal beroepsnetwerkers bereid een workshop netwerken te geven.

Demonstraties

Ook dit jaar waren er demonstraties door leden, maar het onderwerp was volledig vrij: beroep, neven­activiteit, hobby, vrije tijd, vrijwilligerswerk.

Workshop netwerken

“La Red” Netwerken en Relatiebeheer is opgericht in 2003 door Mirjam Notten en richt zich op advies en training met betrekking tot netwerken en relatiebeheer. Zie ook http://www.lared.nl/. Speciaal voor Elysium is Mirjam bereid een introductieshop netwerken te geven. Dacht u dat het netwerken wel in de vingers hebt? Mirjam liet zien dat het nog een stuk beter kan.

13.00 Ontvangst met broodjes en soep
13.30 Begin demo’s (werk of vrije tijd)
15.30 Workshop netwerken “La Red”
17.30 Borrel in de Tombe

Hans Vosman

Orchideeën in Almere

Geert Roekevisch

Meten van integriteit van pijpleidingen ?

Maarten Korsten

Beelden uit China

Demo Geert

Hoe wordt olie en gas verpompt naar verschillende locaties? Door pijpleidingen, die meestal niet zichtbaar zijn. Wat zouden de gevolgen zijn als zo'n pijpleiding het begeeft. Een paar jaar geleden heeft dit in België een geweldige krater veroorzaakt. Nu bestaan er metingen, die de conditie van de pijp kunnen meten, terwijl deze onder de grond ligt. Laat u zich verrassen.

Demo Maarten

In China wonen heel veel mensen, dus ook veel studenten die mogelijk in Nederland zouden willen studeren. Dus probeert de UT studenten te werven in China. Hiervan een fotoverslag met ook enige toeristische aantrekkelijkheden van het land.