HomeEvenementenClimate Colloquium

Climate Colloquium

  • Wat: Climate Colloquium met prof. Heleen de Coninck (TU/e): Can we innovate ourselves out of climate change?
  • Wanneer: Woensdag 15 mei, 15:30-17:30
  • Waar: Atrium, Langezijds/ITC
  • Registratie en meer informatie: Kijk op de Engelstalige pagina

CLIMATE COLLOQUIUM

Het Climate Centre van de Universiteit Twente lanceert een nieuwe, inspirerende reeks lezingen: de Climate Colloquia. In deze serie zullen gerenommeerde wetenschappers, vernieuwers en changemakers je inspireren met presentaties over hun werk om klimaatverandering tegen te gaan met transdisciplinaire oplossingen. Na elke lezing is er tijd voor discussie en ontmoetingen met collega-wetenschappers, docenten en studenten, en om verbindingen te creëren over de grenzen van onze faculteiten heen - en buiten onze universiteit.

Dit evenement is in het Engels. Kijk voor meer informatie op de Engelstalige pagina.

Climate Colloquium
Registreer