HomeEvenementenLet’s GO! Partner Days

Let’s GO! Partner Days

De UT verwelkomt medewerkers van internationale partneruniversiteiten tijdens de Let's GO! Partner Days van 20 tot 22 november 2023. Het driedaagse programma biedt kansen voor medewerkers van de UT en onze partneruniversiteiten om kennis te maken, onze relatie als partnerinstellingen te verkennen en ideeën uit te wisselen over studentenuitwisseling en internationaal onderwijs. We geven presentaties en interactieve workshops, informeren partners over nieuwe ontwikkelingen op de UT en bieden rondleidingen op de campus, langs studentenhuisvesting en laboratoriumfaciliteiten. Daarnaast is de buitenlandbeurs op 21 november voor partners de uitgelezen kans om uitwisselingsmogelijkheden op hun universiteit onder de aandacht te brengen bij UT-studenten. We kijken ernaar uit om onze partners hier te verwelkomen. Ga voor meer informatie naar Let’s GO! for Partners