HomeEvenementenCuriousU PRO Summer Courses

CuriousU PRO Summer Courses

Summer courses voor professionals 

Ontwikkel nieuwe vaardigheden, breid uw netwerk uit en raak geïnspireerd door deel te nemen aan de CuriousU PRO summer courses. Dit internationale event vindt plaats van 23 augustus tot 31 augustus. Volg één van onze zomercursussen, ontworpen door experts van de Universiteit Twente en andere gerenommeerde docenten. CuriousU PRO is geschikt voor de ervaren en young professional.   

Geef een boost aan jouw carrière 

Deze cursussen zijn kleinschalig en gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Leer samen met andere professionals en experts, doe nieuwe kennis op en wissel ervaringen uit op de prachtige campus van de UT.  

Thema’s die aan bod komen

  • Ondernemerschap
  • Leiderschap
  • Effectief onderhandelen
  • Data science
  • Omgaan met de Nederlandse Cultuur

Meer weten? 

Dankzij het internationale karakter van dit event, verwijzen we je door naar de Engelse website voor meer informatie. Bekijk hier alle informatie over de cursussen die wij aanbieden! 

CuriousU PRO Summer Courses
Registreer