Zie Evenementen

DriveUThrough Ontdek de anderhalve-vierkante-kilometer-campus vanuit je eigen auto

Op de Universiteit Twente heb je alle ruimte om je te ontwikkelen. Anderhalve vierkante meter om precies te zijn. Benieuwd naar wat de campus jou te bieden heeft? Geef je dan op voor de DriveUTrough!

Krijg de unieke mogelijkheid om de plek te ontdekken waar jij straks je studententijd doorbrengt. Geheel coronaproof, vanuit je eigen auto, tour je over de campus met een routeboekje en toegang tot een speciale app met vragen, weetjes, foto's en video's. Je leert waar minister Ank Bijleveld, ASML-oprichter Martin van den Brink en de wifi-uitvinder Cees Links hebben gestudeerd! Lees verder en pre-registreer je!

De DriveUThrough is bedoeld om je een indruk te geven van de campus, niet om je te informeren over onze bachelor en masteropleidingen. Wil je meer weten over onze opleidingen? Schrijf je dan in voor de Master Online Open Dag of de Bachelor Online Open Dag in maart 2021!

Registreer