Zie Evenementen

Medicamp (4/5/6 vwo) Van 28 april t/m 2 mei

Ben jij een bovenbouw leerling in 4, 5 of 6 vwo, heb je interesse in het menselijk lichaam en wil je er achter komen of je een medisch-technische studie wilt gaan doen? Dan is het Medicamp écht iets voor jou!

Je stapt in de wereld van de studies Biomedische Technologie, Technische Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen en krijgt een goede indruk van het leven als student. Je wordt tijdens de kampweek begeleid door UT studenten die precies weten wat de drie studies inhouden en al je vragen kunnen beantwoorden.

Tijdens het kamp leer je meer over verschillende thema’s, zoals het menselijk lichaam, technologie in de zorg, zorgtrajecten en wetenschappelijke onderzoeksmethoden. Daarnaast staat er een excursie gepland naar het ziekenhuis in Enschede en gaan we op bedrijfsbezoek. Ook in de avonden is er een programma: we hebben een sciencequiz, sportclinic, gaan naar het gezellige centrum van Enschede en nog veel meer leuke activiteiten! Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige en leerzame vakantie!