Impression from the 2018 event

Zie Evenementen

NASA Space Apps Challenge - Enschede event

Voor de derde keer op rij is Space Society Twente de gastheer van de lokale editie van de NASA Space Apps Challenge: een hackathon waarin deelnemers in twee dagen tijd een slimme innovatie bedenken gerelateerd aan ruimte en ruimtevaart. Het thema van dit jaar is 'Take action'. In verband met het coronavirus zal deze editie volledig online worden gehouden. "Het thema 'Take action' moet ons bewust maken dat we nog steeds actie kunnen ondernemen en het verschil kunnen maken, zelfs vanuit huis", aldus de organisatie.

Het Enschedese evenement wordt georganiseerd door Space Society Twente, in samenwerking met NVR, Lunar Zebro and Circle of Sustainable Europe. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen? Alle informatie en mogelijkheid tot aanmelden vind je op enschede.spaceapps.nl.