Zie Evenementen

Week van de Duurzaamheid Sustain our world, design your future

De Week van de Duurzaamheid (5-10 oktober 2020) is een week vol evenementen en inspiratie over hoe je bij kan dragen aan een duurzame toekomst. De focus ligt op hoe je je eigen leven duurzamer in kan richten, maar ook hoe we een duurzamere samenleving kunnen realiseren. De week wordt georganiseerd door het ROC van Twente, Saxion Hogescholen en de Universiteit Twente samen met partners in de regio.

MEEDOEN?

Schrijf je in voor een van de vele evenementen tijdens de Week van de Duurzaamheid. Ontmoet anderen die net als jij bij willen dragen aan een duurzamere toekomst, leer over de uitdagingen waar we voor staan en help mee met het schoonhouden van je eigen leefomgeving.

Het volledige programma vind je op de website van de Week van de Duurzaamheid
Website Week van de Duurzaamheid

Aftermovie 2019