HomeEvenementenHet TechMed Event

Het TechMed Event

het EVENT

Kom op donderdag 6 juni 2019 naar het allereerste TechMed Event. Tijdens dit event delen wij de nieuwste ontwikkelingen uit de TechMed wereld en presenteren we de mogelijkheden die ons Centre te bieden heeft. Maak tegelijkertijd kennis met alle relevante betrokkenen en geïnteresseerden, zoals onze onderzoekers, de medisch specialisten,  TechMed bedrijven en investeerders. Het evenement biedt verschillende settings om geïnformeerd en geïnspireerd te raken en nieuwe relaties op te bouwen op het gebied van gezondheidszorg en gepersonaliseerde technologie. Meer informatie over het event. 


Remke Burie, Managing director TechMed Centre

Kom en discussieer met ons hoe we het beste de gezondheid kunnen verbeteren door de inzet van persoonlijke technologie.

Remke Burie, Managing director TechMed Centre

Het programma

Laat je verrassen door de activiteiten en interactieve discussies die we hebben ontwikkeld. Ook worden er inspirerende presentaties en lezingen gegeven die je nieuwe inzichten geven over de technische medische wereld van nu maar vooral die van de toekomst. Welke uitdagingen staan ons te wachten? En hoe kunnen we hier op inspelen? Tijdens het event, waar onderzoekers, ondernemers, studenten, clinici en andere stakeholders in de healthcare samenkomen, kan een enorme slag worden geslagen. Op 6 juni vindt voor de eerste keer The TechMed Event plaats. Bekijk hier het volledige programma.

highlights

09.30 - 10.50: Plenair programma deel I

Keynote en Interactieve sessie VWS (Ministerie van Gezondheid, Welzijn en Sport)

Voordat de interactieve sessie start, presenteert Drs. Bas van den Dungen (directeur-generaal Curatieve Zorg van Ministerie VWS) de visie en het beleid van Ministerie VWS op medische technologie. Hierna geeft hij het woord aan het publiek. Bent u het eens met deze visie? Of vindt u dat er nog wel verbeteringen of veranderingen rondom dit thema nodig zijn? Meer informatie over de keynote.

11.25 - 12.35: Plenair programma deel II

Keynote Dr. Peter N. Burns

Helemaal vanuit Toronto hebben we deze medisch specialist: Dr. Peter N. Burns uitgenodigd. Hij zal u in zijn 30 minuten durende lezing informeren en inspireren over: Myth and Reality of Translation: A Bubble’s story. Meer informatie over de keynote.

16.00 - 17.00: Plenair programma deel III

Interactieve discussie: De rol van burgers in technologische medische innovaties. 

We eindigen het programma met een sessie gericht op citizenscience. We hebben verschillende belanghebbenden in het domein Life Sciences en Gezondheid gevraagd hun mening te geven over hoe burgers betrokken moeten zijn bij technologische medische innovaties. Moeten burgers een actieve en prominente rol spelen in de ontwikkeling van deze innovaties? Of niet, of is er een middenweg mogelijk? In deze interactieve sessie nodigen we het publiek uit om deel te nemen aan het debat over deze actuele kwestie.

Parallelle programma's

Voor wie

 • Healthcare ondernemers
 • Onderzoekers Universiteit Twente en andere universiteiten
 • Clinici en klinische stakeholders (artsen, onderzoekers, etc)
 • Overheidsinstellingen
 • Studenten
 • Alumnus UT
 • Investeerders

Waar en wanneer

 • 6 juni 2019
 • 09.00 - 18.00 (programma start om 9.30 en eindigt om 17.00)
 • Gratis entree (inclusief drankjes en lunch)
 • Taal: Engels 
 • Vliegveld Twenthe, Hangar 10, Vliegveldweg 345, Enschede; Route

organisatie: