Zie Evenementen

BRAINS Opening Symposium


REGISTREER HIER

Leerstoelen: Hans Hilgenkamp en Wilfred van der Wiel

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van het nieuw opgerichte Centrum voor Brain-Inspired Nano Systems (BRAINS) aan de Universiteit Twente. Tijdens dit openingssymposium zullen experts met achtergronden uit de neurowetenschappen en neurofysiologie, elektrotechniek, natuurkunde en nanotechnologie ons een overzicht geven hoe inspiratie vanuit het brein ons kan helpen de wetenschappelijke basis te leggen voor een nieuwe generatie krachtige, energie-efficiënte computerhardware . Het symposium staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in dit opkomende multidisciplinaire veld.

Meer informatie over het evenement kan u vinden op de Engelse eventpagina. 

U-Today schreef een artikel over het evenement, dit kan je hier vinden.