Zie Evenementen

Programming 101 with Python (DesignLab University Workshop) - UITGESTELD VANWEGE ZIEKTE

Altijd een start willen maken met programmeren, maar weet je niet waar te beginnen? Deze gratis, door studenten georganiseerde workshop vormt een goed vertrekpunt. Je leert de basisprincipes van programmeren kennen, en gaat je eigen code in de programmeertaal Python schrijven. 

Ervaring is geen vereiste. Meer informatie vind je op de Engelstalige eventpagina

DESIGNLAB UNIVERSITY

Deze workshop is onderdeel van het DesignLab University-initiatief: een serie terugkerende gratis (en gezellige!) workshops voor studenten en staff van Universiteit Twente. Hiermee verken je de creatieve mogelijkheden en ruimte die DesignLab biedt voor jouw (onderzoeks)projecten. We nodigen je van harte uit.