Zie Evenementen

CuriousU summer school 2019

CuriousU combineert een summerschool met een festival en biedt daardoor een unieke ervaring: academische cursussen, muziek, sport, theater, inspirerende sprekers. We hebben het allemaal. De laatste editie van CuriousU was een groot succes met deelnemers uit meer dan 50 landen wereldwijd. CuriousU vindt plaats op 11 - 20 augustus, 2019!

Ga door naar de Engelse pagina van CuriousU.
CuriousU homepage

Of laat je eerst inspireren door de after movie van afgelopen jaar:

Wat kost het?

We bieden een compleet pakket aan met daarin de course, het festivalprogramma, voedsel en een accommodatie! Lees meer over de verschillende accommodaties, onze courses en de kosten voor deelname. Deze informatie is in het Engels.

Een festival?

Naast onze courses zijn er ook inspirerende sprekers, entertainment en een sociaal programma. Dit alles vindt plaats op de levendige University of Twente campus. Bekijk nu het CuriousU programma (in het Engels).

zondag 11 - dinsdag 20 augustus 2019
CuriousU summer school 2019