Zie Evenementen

Xperimenta Xtreme Dino Special (6-10 jaar)

Deze zomer hebben we op woensdag 24 juli en woensdag 7 augustus een speciale editie van Xperimenta in het Dinopark Twente! Nieuwsgierige kinderen komen bij deze Xperimenta Xtreme op een bijzondere locatie op een leuke en interactieve manier in contact met verschillende aspecten van de verrassende wereld van Dino's. 

HOE ZIET DE MIDDAG ERUIT?

Tijdens het programma krijgen de kinderen een lezing van Eric Mulder van Wonderryck / Natura Docet over dinosaurussen. Daarna gaan de leerlingen aan de slag met verschillende experimenten over dinosaurussen. Na afloop van Xperimenta mogen de leerlingen zelf het Dinopark in om alle dino's te ontdekken. 

Deze Xperimenta Xtreme vindt plaats op woensdag 24 juli en 7 augusutus: van 13.00 tot 15.00 uur, in het Dinopark Twente Airport. Een middag kost 15 euro per kind. Voor meer informatie en inschrijven zie de website.