Zie Evenementen

Pro-U Workshop Differentiatie Voor docenten

DIFFERENTIËREN: WORD EEN EXPERT!

Verschillen tussen leerlingen in de klas worden steeds groter, en dit vereist steeds meer kennis en vaardigheden van de leerkracht. Met het indelen van je leerlingen in verschillende instructiegroepen ben je er nog niet, dus wat is er nog meer nodig?  

Tijdens deze workshop krijgen de deelnemende docenten de unieke mogelijkheid een kijkje te nemen in de praktijk van een expertleerkracht op het gebied van differentiëren bij rekenen. Ze worden daarbij uitgedaagd de koppeling te maken met hun eigen denken en handelen in de onderwijspraktijk.  

Ben jij gedreven om jouw onderwijs nóg beter af te stemmen op verschillen in je klas? Wil jij ook een echte differentiatie-expert worden? Meld je dan nu aan! 

LEERDOELEN

Na deze workshop:

  • Ben je in staat om uit te uitleggen wat differentiëren omvat;
  • Kun je benoemen welke vaardigheden nodig zijn om goed te kunnen differentiëren;
  • Leer je bepalen hoe differentiëren vormgegeven kan worden in je eigen praktijk. 

VOORKENNIS

Enige ervaring met lesgeven in het basisonderwijs is gewenst, maar geen vereiste.

DATA, AANMELDEN EN KOSTEN

De workshop vindt plaats op maandag 4 februari 2019 van 15.00-18.00 uur op de University of Twente. Deelname kost € 95,- per persoon. De aanmelddeadline voor deze workshop is verstreken, u kunt zich niet meer aanmelden voor deze workshop.  

Voor vragen kunt u contact opnemen met pro-u@utwente.nl. U kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Deze workshop wordt verzorgd door het MATCH-project (www.matchproject.nl) en is ontstaan vanuit onderzoek naar differentiatie in het PO (groep 3 t/m 8)