HomeEvenementenPro-U Workshop Natuurkunde

Pro-U Workshop Natuurkunde Voor docenten

VAKDIDACTIEK VAN QUANTUMWERELD

Wil je weten hoe je quantumwereld overbrengt aan je leerlingen? Je weet wat het hoofdstuk bevat maar hoe vertel je dat je leerlingen? In deze workshop beschouwen we quantumwereld vanaf verschillende kanten: niet alleen vanuit het vak maar ook vanuit het dagelijks leven, de techniek, de het maatschappelijk belang en vanuit de filosofie. Maar ook de praktische invalshoek: hoe zet je demo’s en applets in in je lessen? 

Wil jij leren alle kanten van quantumwereld te belichten en en je lessen verrijken met bijvoorbeeld een applet of demo? Meld je dan nu aan! 

LEERDOELEN

Na deze workshop:

  • Kan je quantumwereld vanuit verschillende perspectieven beschouwen.
  • Heb je geleerd de problemen, die vaak bij het leren van quantumwereld een rol spelen, te herkennen.
  • Weet je hoe je een demo of applet didactische onderbouwd kan inzetten in jouw quantumlessen. 

VOORKENNIS

Basiskennis van quatumwereld wordt bekend geacht. Tevens is enige ervaring in het lesgeven van quantumwereld in het VO verwacht.

DATA, AANMELDEN EN KOSTEN

De workshop vindt plaats op maandag 4 februari 2019 van 15.00-18.00 uur op de University of Twente. Deelname kost € 95,- per persoon. De aanmelddeadline voor deze workshop is verstreken, u kunt zich niet meer aanmelden voor deze workshop.

Voor vragen kunt u contact opnemen met pro-u@utwente.nl. U kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.