Evenementen

Technohal en Hogekamp open op Dag van de Bouw 2 juni

 Op 2 juni a.s. worden de twee grote huisvestingsprojecten op de campus van de Universiteit Twente, Technohal en Hogekamp, opengesteld voor publiek.

In de Hogekamp, die deze zomer wordt opgeleverd, komen 445 studio’s voor (voornamelijk buitenlandse) studenten, promovendi en medewerkers van de UT.  Ook het nieuwe U Parc Hotel doet in de Hogekamp intrede met 72 hotelkamers en conferentieruimtes.

De Technohal wordt begin volgend jaar opgeleverd. Het TechMed Centre wordt hierin gehuisvest, dat alle onderwijs, onderzoek en valorisatie activiteiten op het gebied van gezondheidszorg en medische technologie omvat. Op 1 juni wordt het moment van wind- en waterdichtheid van de Technohal gevierd met een selecte groep van de UT en de bouwers. Op 2 juni is ook dit gebouw voor het grote publiek toegankelijk.

Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw:

https://www.debouwmaakthet.nl/project-detail/188/transformatie-de-hogekamp-enschede

https://www.debouwmaakthet.nl/project-detail/203/technohal-universiteit-enschede