Evenementen

ECSB Entrepreneurship Education Conference

Anders dan meer traditionele academische events, focust deze conferentie zich op problemen en vragen in tegenstelling tot oplossingen en presentaties van onderzoeksuitkomsten.

Door een innovatieve en een niet traditioneel format vestigt deĀ 3E conferentie een nieuw paradigma voor ondernemerschap conferenties. Deze conferentie biedt een exclusieve mogelijkheid voor onderzoekers, docenten en politici om te debatteren en om hun ervaringen over de belangrijkste uitdagingen en voordelen in bedrijfsonderwijs met een speciale focus op Europa. Anders dan de meer traditionele academische evenementen, focust deze conferentie zich op problemen en vragen in tegenstelling tot oplossingen en presentaties van onderzoeksuitkomsten. Er zijn geen keynote speakers die je gaan vertellen hoe het moet maar dat pad gaan we zelf samen ontdekken!

Meer informatie en aanmelden

Ga naar naar de 3E conferentie website.