Evenementen

4TU.NIRICT 2017 Symposium over Empatische Technologieen Deadline aanmelden: 8 mei

Op 19 mei organiseren onderzoekers van het 4TU.NIRICT Empathic Lighting project een symposium over Empatische Technologieen in het DesignLab van de Universiteit Twente.

Keynote sprekers zijn Dr. Marc Hassenzahl (University of Siegen, DE) and Dr. Hatice Gunes (University of Cambridge, UK). Ook zullen Prof.dr. Dirk Heylen (University of Twente, NL), and Dr.-Ing. Anna Pohlmeyer (Delft University of Technology, NL) spreken.

Het doel is om onderzoekers van verschillende disciplines die werken aan Empatische Technologieen bij elkaar te brengen en discussies en nieuwe samenwerkingen te bevorderen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Registratie is wel verplicht, dit kan nog tot 8 mei https://www.eventbrite.com/e/4tunirict-symposium-on-empathic-technology-tickets-32627628114

Volg deze link http://bit.ly/2nfVdtO  voor meer informatie over het 4TU.NIRICT Empathic Lighting project en het programma van het symposium.

vrijdag 19 mei 2017 09:00 - 17:00
4TU.NIRICT 2017 Symposium over Empatische Technologieen Deadline aanmelden: 8 mei
Registreer