Evenementen

Politiek op de Campus Uraad verkiezing

Terwijl politiek Den Haag een nieuw kabinet formeert, peilen UT Nieuws en Studium Generale de stemming in aanloop naar de URaadverkiezingen. De URaad is het parlement van de UT, waar de UT-‘regering’ (het CvB) niet omheen kan. In de week van 29 mei zijn de verkiezingen voor de studentleden en mogen studenten hun stem uitbrengen. De keuze gaat tussen de Partij van De Ambitieuze Student, UReka en de Partij van de UT. Ook benieuwd wie waar voor staat? Kom dan naar dit debat en stel de lijsttrekkers kritische vragen!

 

Van de partij zijn:

Julia Brevoord – PvDAS
Willemijn Luiten – UReka
Vincent Witmond – PvdUT

Moderatoren: Rense Kuipers (UT Nieuws) en Hiska Bakker (Studium Generale)

Dinsdag 23 mei – 12.45-13.30 uur. O&O-plein, bij slecht weer: Atrium Ravelijn

 

Gratis lunch voor studenten!