Evenementen

MOOC - Supply Chain Innovation: How Technology can Create a Sustainable Future Gratis online cursus

Op maandag 13 november start de vierde run van de succesvolle MOOC "Supply Chain Innovation: How Technology Can Create a Sustainable Future". De registratie is nu geopend.

Elk product dat we gebruiken is het resultaat van een (soms lange) productieketen. In nagenoeg alle productieketens valt voor alle partijen extra winst te behalen – zowel financieel als op het gebied van duurzaamheid – door beter met andere spelers in de keten samen te werken en door relevante informatie met ze te delen. De opkomst van allerhande laagdrempelige technologie, zoals cloud computing of goedkope sensortechnologie, zorgt dat het voor steeds meer bedrijven mogelijk wordt om de juiste informatie te vergaren, te analyseren en te delen. De online cursus Supply Chain Innovation van de Universiteit Twente zorgt dat cursisten helemaal up-to-date zijn en de verworven inzichten toe kunnen passen. 

Binnen deze open online cursus leren cursisten overal ter wereld hoe ze de keten waarin ze werkzaam zijn met relatief eenvoudige middelen kunnen verbeteren en verduurzamen. De praktijk, de laatste wetenschappelijke kennis en relevante innovaties uit de ICT-wereld staan centraal. Supply chain innoveren vergt denken over grenzen heen. Grenzen tussen disciplines, afdelingen, bedrijven en landen moeten worden overbrugd om de keten te verbeteren. De cursus richt zich dan ook op professionals en studenten die verder willen kijken dan vakgebieden als productie, distributie, marketing en financiën. De cursus geeft inzicht in het netwerk van activiteiten van productie tot klant. In dit supply chain perspectief liggen de meeste kansen voor innovatie. 

maandag 13 november 2017
MOOC - Supply Chain Innovation: How Technology can Create a Sustainable Future Gratis online cursus
Registreer